Vragen? Bel gerust! 0493 - 69 15 09

EN 1090 – Prestatieverklaring DoP

15-07-2014

Per 1 juli 2014 is het, in het kader van de Verordering Bouwproducten (CPR) en de Europees geharmoniseerde productnorm EN 1090-1, wettelijk verplicht voor stalen en aluminium constructiedelen die belasting dragend in een permanent bouwwerk worden ingezet en in het handelsverkeer worden gebracht binnen de EU een CE-verklaring op te stellen. Deze verklaring kan alleen worden opgesteld als het door een aangemeld (externe) instantie is gecertificeerd op de EN 1090-1.

De prestatieverklaring (Declaration of Performance, kortweg (‘DoP’) vormt het bewijs dat het product voldoet aan de prestaties die voor de specifieke toepassing wodt verlangd. De link hieronder verwijst naar de prestatieverklaring van PMC Staalbouw B.V.

Prestatieverklaring DoP(3)

Nieuwsbericht delen.

Offerte aanvragen of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op!

PARTNER

VACATURES

Op zoek naar een baan in de staalsector? Bekijk de vacature(s) bij PMC Staalbouw!

ADRESGEGEVENS

Vuurijzer 11
5753 SV Deurne
T +31 (0)493 - 69 1509

E
info@pmc-staalbouw.nl